Nieuw werkjaar

SCHUILT ER IN JOU OOK EEN DEMI LOVATO, JUSTIN BIEBER, JUSTIN TIMBERLAKE, SELeNA GOMEZ of hou je net zoveel van zingen als wij? LATEN WE SAMEN het idool in jou ONTDEKKEN!

WELKOM BIJ DE KLIK KLAKS

Voor kinderen van het eerste leerjaar (6 jaar) die graag zingen, bewegen en met muziek bezig willen zijn, is er een algemene, speels en op hun maat gemaakte zanguurtje! Dit is tevens een voorbereiding alvorens ze later bij het kinderkoor aansluiten. Dit gaat steeds door op zaterdagmorgen van 9u30 tot 10u15.

OF ZIT JE AL IN HET 2de leerjaar Of ouder dan kan je bij ons algemeen kinderkoor vervoegen. Hier ligt het accent op samen zingen (en bewegen) waarbij we verschillende stijlen en culturen laten passeren. We zingen dan wel voornamelijk Nederlandstalige liedjes, maar zijn niet bang om ook wat hits onderhanden te nemen. De repetities gaan door op zaterdagmorgen van 10u30 tot 11u30.

Onze gloednieuwe band richt zich op jongeren vanaf het 1ste middelbaar. We richten ons op actuele hits, klassiekers, bekende en minder bekende nummers. Naast een basis van het meerstemmig zingen, is er ook steeds een mogelijkheid voor eigen inbreng! De repetities gaan door op vrijdagavond van 19u15 tot 20u15.

Hoewel we rotsvast in je geloven kan je alvast ook gratis komen proberen. Is het je ding? Dan kan je al voor slechts €20 inschrijven! Naast wekelijkse repetities, themA-activiteiten en spetterende optredens hebben we ook ons jaarlijks weekend!

We gaan van start op zaterdag 14 september 2013.

Wij zijn alvast overtuigd! overtuig jezelf van je kunnen en kom eens langs!

We verwachten je steeds in de schoolstraat 1 te heule

Je kan ons vinden op de avondmarkt te Heule op vrijdag 6 september.

 

 

Joren en Delphine en het bestuur