Samen met vrienden een voormiddag komen zingen?

Samen met vrienden een voormiddag komen zingen, samen spetterende activiteiten, mega weekends en thema-avonden beleven zegt je dat wel wat?

Dan hebben wij het perfecte zaterdagvoormiddagritueel.

Hoe zaterdagritueel?
Wel wij zijn de klik-klaks een koor dat zomaar eventjes elke zaterdag opnieuw voor elkaar klaar staat en telkens opnieuw met prachtige initiatieven naar voorkomt. zo zijn optredens met onder andere Herman van veen, Koen Crucke en Willy Claes ons niet onbekend .

Daarnaast organiseert een team van actieve bestuursleden steeds nieuwe activiteiten. Zo hebben we ons jaarlijks weekend en de 3 maandelijkse thema-avonden.

Nog niet overtuigd?
Daarnaast organiseren we steevast spetterende optredens en laatst hadden we onze prachtige Musical.

Interesse?
Ben je tussen 7 en 12 en voel je wat voor zingen en muziek? Dan ben je zeker welkom elke zaterdagvoormiddag van 10u30 tot 11u30 in turnzaal van de VBS Spes Nostra in de schoolstraat te Heule!

Ouder dan 12?
Geen probleem kom gerust eens langs in het Tienerkoor op vrijdagavond van 19u15 tot 20u30

Wat moet dat kosten?
Voor een kleine kost van €25 jaarlijks lidgeld ben je verzekerd, en zijn versnaperingen en enkele verassingen na themavonden en optredens inbegrepen!

Meer informatie? Daarvoor kun je steeds terecht op de Klik-klaks website: www.klik-klaks.be voor foto’s nieuwe activiteiten en allerlei ander nieuws! Of via 0486/95.97.20 (Onze voorzitter Marianne Decuypere)

Geef een antwoord